مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک سند

با سلام ، ملکی در یک آپارتمان متراژ 115 متری دارد که به دو قسمت 70 متری (قسمت بزرگتر) و یک قسمت 45 متری (قسمت کوچکتر).
این واحد یک سند دارد و حدود 20 سال ساخت میباشد.
دارای دو درب ورودی مجزا است.آیا امکان تفکیک سند وجود دارد؟
ضمن اینکه پارکینگ برای این طبقه اختصاص نیافته است. آیا میتوان بدون تامین پارکینگ درخواست تفکیک سند کرد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از طریق اداره ثبت و شهرداری اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام امکان تفکیک با توجه به رویه فعلی امکان پذیر نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمیرسد. از طریق ثبت پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پایان کار شما و پروانه ساختمانی شما یک واحد محاسبه گردیده و در صورتی که به صورت مجزا آن را به دو واحد تقسیم نموده اید بایستی از طریق شهرداری نسبت به اخذ پایان کار مجدد و نهایتاً با مراجعه به ثبت درخواست سند تفکیکی را انجام بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پایان کار دارید درخواست سند تفکیکی از شهرداری و اجرای ان در اداره ثبت اسناد نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق اداره ثبت و شهرداری اقدام کنید