مشاوره حقوقی رایگان - پیدا شدن وصیت نامه بعد از انحصار وراثت

سلام : پدرم سال 87 فوت نموده و انحصار وراثت در سال 88 صادر شده است .پدرم وصیت نامه محضری تنظیم نموده است که در آن مادرم را وکیل و وصی قرار داده است.البته در وصیت نامه ثلث اموالش را در اختیار مادرم قرار داده است . در زمان دریافت انحصار وراثت وصیت نامه ارایه نشده و در حال حاضر در گواهی حصر وراثت قید نشده است : چه باید بکنیم تا به وصیت پدر عمل شود و ثلث اموالشان در اختیار وکیل وصی ایشان قرار بگیرد ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در زمان اقامه دادخواست تقسیم ترکه ، وصیت نامه را ضمیمه دادخواست نمایید تا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.