مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه بعد حصر وراثت

با عرض سلام
پدرم تقریبا 6 ماه از فوت ایشان میگذرد بنده کارهای انحصار وراثت ایشان را انجام داده ام الان وصیت نامه ای دست نویس از ایشان در مدارک ایشان پیدا کرده ایم که تمامی اموال را به نام مادرم زده است میخواستم ببینم برای انتقال اموال این وصیت نامه معتبر است زیرا در زمان گواهی حصر وراثت بنده هر چقدر به دنبال ان گشتم پیدا نکردم و در گواهی انحصار وراثت ذکر شده " عدم وصول وصیت نامه سری یا رسمی"
الان قابل پیگیری هست تا به نام مادرم بزنم؟
لطفا راه کار و راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام افراد حداکثر تا یک سوم اموال خودشون را میتونن وصیت کنن بقیش منوط به رضایت وراث هست
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer