مشاوره حقوقی رایگان - استعفای اجباری

سلام من 12سال در شرکتی کار میکنم.کارفرما برگه استعفا برای همه نیروها فرستاده هر کس امضا نکند اخراج . حالا اگه امضا کنیم بعدا در مراجع قانونی میتوانیم حق خود را دریافت نماییم ؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید دید شما نظر خود شما چیست تا با توجه به آن شمارا راهنمایی نمود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید حق قانونی خود را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر نباید برگ استعفا را امضا نمایید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر شما برگه استعفا را امضا ننماید.

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام خیر امضا نکنید بذارید اخراج کنن

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بهتر است امضا نکنید ایشان باید دلیل موجه برای اخراج داشته باشند و از طریق اداره کار اقدام کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

یا ایشان در این سالها حق و حقوقتان را تمام و کمال داده یا خیر که در اینصورت حق طرح ذعوی دارید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر امضا کنید ممکن است اداره کار از شما حمایت نکند . بهتر است برگه استعفا را امضا نکنید تا کارفرما مجبور به اخراجتان شود . و سپس ب اداره کار شکایت کنید و حق و حقوقتان را بگیرید. اگر بازهم سوالی هست درخواست مشاوره تلفنی نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورت استعفا فقط بیمه بیکاری نمی توانید بگیرید سایر حقوق شما پابرجاست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است از طریق اداره کار پیگیری کنید

حسین رادمهر

جناب آقای حسین رادمهر :

اجازه بدید شما رو اخراج کنند،چون به این شکل بعد از طرح دعوی شرایط بهتر به نفع شما پیش میره