مشاوره حقوقی رایگان - تبانی وکیل با طرف مقابل

با سلام
در یک شکایت کیفری علیه بنده،وکیلم با طرف مقابل طی مکالماتی که داشته اند اطلاعات زیادی که بعضا خصوصی بوده در اختیار ایشان گذاشته ، وکیل طرف مقابل مکالماتی را که درباره بنده بوده به دادگاه ارائه داده،بازپرس محترم پرونده تقاضای تمام مکالمه را از نیروی انتظامی تقاضا کرده که اکنون در پرونده موجود است.در این مکالمات مشخصاً وکیل بنده دستورات طرف مقابل را اجرا میکرده و حتی به من و همسرم تهمت نزول خواری بسته.یکی از سِمت های محکمه پیشنهاد کرد از ایشان شکایت کنم.
سوال بنده مشخصا این هست
با توجه به تجربه ای که شما دارید،نهایتا و در صورت اثبات جرم قانون و جزای آن چیست؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت اثبات پروانه وکالت او معلق میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت اثبات خیانت امکان ابطال پروانه وکالت وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دلایل کافی دارید از کانون وکلا پیگیری کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت اثبات خیانت امکان ابطال پروانه وکالت وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیازمند گفتگو و بررسی است در صورت نیاز تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورت اثبات امکان ابطال پروانه وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اسرار موکل را نباید فاش کند مجازات و تنبیه انظباتی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید ادعای شما در مورد وکیل ، اثبات بشود و