مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه

با سلام
خانم نبده سال93نفقه رو طلب کردن ما ما بعد اشتی کردیم ولی ایشان امسال باز نفقه اجرا گذاشتن و دراین پرونده اقرار کرده ک تا99/9 نفقه پرداخت شده من تا الان نفقه جاری رو مبخوان.ولی پرونده قبل هم ب اجرا گذاشتن و یک چهار حقوقم رو توقیف کردم
سوال اینه ایشون ک اقرار کرده تا99/9 نفقه رو گرفتن ایا از سال های قبل ب ایشان تعلق میگیرد؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به اقرار خود زوجه استناد نمایید و دفاع نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر انکار بعد از اقرار قانونا مسموع نیست

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام اگر اقرار در دادگاه بوده، خیر.

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام خیر تعلق نمیگیر اگر اظهارات شما دقیق باشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خانم میتواند نفقه گذشته را هم مطالبه کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی ب نظر کارشناس نفقه دارد اما اگر اقرار به دریافت تاریخ مورد نظر را کرده ، قابل محاسبه نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر اقرار کرده نفقه تا آن تاریخ پرداخت شده محسوب می شود