مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه

سلام ...من مقداری دلار داشتم و آن را چنج کردم و معادل ریال آن به حساب من واریز شد. همسرم ادعا می کند این نفقه ای است که به حساب من واریز کرده است من چطور می توانم ادعای خود را ثابت کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بار اثبات دعوی برعهده مدعی است.دلایلی چون شهادت شهود .اقرارویا قراینی چون فیلم صدا یا اسناد (فاکتور)

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با شهادت شهود ادعای خود
را اثبات نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید باادله مثبته منجمله شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید با شهادت شهود و فییش ها و فاتکتور هایی که دارید اثبات کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
چه کسی واریز نموده است
به رسید و فاکتور و شهادت استناد نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به فاکتور استناد نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. میتوانید با مدارکی همچون فاکتور دال بر تعداد دلار و زمان چنج ارایت دهید و همچتین چون موضوع مالی هست با داشتن شاهد میتوانید ادعای خود را اثبات کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی دارید که بیانگر مالکیت مبالغ است و ربطی به نفقه ندارد ارائه کنید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام از طریق ادله اثبات از قبیل شهادت شهود و امثالهم