مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سهم الارث به قیم و معامله قیم بنام خود

سلام،وقت بخیر،پدر بنده سال 82فوت کردند،ارثی به من و خواهران و برادرم در همان سال به مادرم(قیم) واگذار شد و ایشان بنام خود آپارتمانی خریداری کردن،در حال حاضر که چند سال میگذره،مادر اجازه ورود به منزل به من و برادر و خواهرم نمیده،اداره سرپرستی تخلف انجام داده گویا و در حال حاضر ما در دردسر افتادیم،چطور میتونم حقوق خودم و خانواده ام رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از اداره سرپرستی موضوع را پیگیری نمایید و در صورتی که قیم از حدود اختیارات قانونی خود تجاوز نموده باشد قابل شکایت خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید از قیم خود بابت انتقال مال به خود شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر پدر در زمان حیاتشان به ایشان انتقال دادند کاری نمی توان کرد اما اگر به عنوان قیم خیانت کردند با اثبات موضوع و یا اثبات تخلف از جابت هر شخص دیگر موضوع قابل پیگیری است ضمن اینکه می توانید دادخواست ابطال معامله و مطالبه سهم الارث و خسارات بنمایید.