مشاوره حقوقی رایگان - حق استفاده از استخر در اماکن خصوصی

باسلام، در یک مجتمع مسکونی اکثریت مالکین با تعطیل نمودن استخر موافق هستند. آیا اقلیت میتوانند مانع از تعطیلی شوند. مگر ماده 6 قانون تملک آپارتمانها تکلیف اداره و امور مربوط به مشاعات را روشن نمی کند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مالکیت در استخر به صورت مشاعی برای تمام مالکین است وکسی نمیتواند ممانعت از حق و یا ایجاد مزاحمت در استفاده از استخر داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود برای مشاوره بهتر نیاز به گفتگوست از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید .