مشاوره حقوقی رایگان - خرید کالا و عدم تحویل آن به مشتری پس از 10 ماه

اینجانب در تاریخ 1400/01/07 اقدام به خرید دو دستگاه ما ی ن ر که فروشنده مدعی واردات از مبادی قانونی با برگه سبز گمرکی رو داشت به مبلغ 69 میلیون تومان کردم که همه ادعا،تماس،چت ها و مستندات رد و بدل شده بین ما موجود هست....
بعد از اون فرد متواری شد و.....
یک مرحله در دادگاه حقوقی بانه مطالبه دادخواست وجه دادم که فروشنده با وجود اینکه در سامانه ثنا رویت کرده بود در جلسه دادگاه حاضر نشد اما قاضی دادگاه اعلام کرد بدلیل خرید قطعه شما نمی توانید وجه پرداختی رو مطالبه کنید باید شکایتی مبنی بر عدم تحویل وسیله خریداری شده یا شکایتی مبنی بر عدم وجود وسیله خریداری شده و کذب بودن همگی این ادعاها بکنید
فروشنده سامانه ثنا با آدرس و محل مشخص داره و خط جدیدش پیدا کردم ادعا میکنه اون شخصی که با شما صحبت و چت کرده و دستگاه رو به شما فروخته من نبودم و بدلیل اینکه بمن بدهکار بوده شماره کارت من رو بابت واریز داده

در حال حاضر برای رسیدن به پول یا دستگاه خریداری شده ام چکاری بای انجام بکنم که روش درستی باشه؟

با تشکر از شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست تحویل مبیع بدهید و فیش های واریزی هم به ادله ضمیمه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر باید دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما ابتدا بایستی به الزام به ایفای تعهد مبنی بر تحویل دو دستگاه ماینر را درخواست نموده و سپس در صورت عدم موفقیت نسبت تحویل آن بایستی دادخواست جدیدی مبنی بر پرداخت وجه اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید دادخواست تحویل مبیع بدهید و فیش های واریزی هم به ادله ضمیمه کنید