مشاوره حقوقی رایگان - اشرافیت پنجره های ساختمان کناری به حیاط منزل بنده

ساختمان کنار منزل بنده در 6 طبقه در حال احداث است و 100 درصد بنا در طبقه تجاری و زیرزمین برداشته شده است .طبقه اول دارای 1.5 متر بالکن است،و طبقه اول تا ششم دارای پنجره مشرف به حیاط منزل بنده است.که شهرداری میفرمایند پنجره مشرف به بالکن است نه به حیاط شما در ضمن بالکن به ملک بنده چسبیده است؛با این اوصاف ایا بنده در کمسیون ماده صد رای مسدود شدن پنجره ها را میگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما درخواست بدهید تا در کمیسیون بررسی بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید اعتراض خود را به نحوه نقشه ساختمان و ساخت آن برخلاف مقررات اعتراض نماید