مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وام ازدواج

سلام من و همسرم دو سال پیش وام ازدواج گرفتیم و همسرم وام را به حساب من واریز کرد من هم اون رو خرج زندگی و خوردو و خوراک کردم الان رفته شکایت کرده و گفته من وام او را برده ام و پس نمی دهم من میتونم در دادگاه بگم که خرج زندگی شده و آیا ایشون در این پرونده احتمال پیروزی دارند؟
لازم به ذکر است پدرم ضامن او است و پدرم در حال حاضر قسط وام ایشون را می دهد
پدرم میتونه شکایت کنه که خانم من اقساط وام را نداده و پدرم هم برای جلوگیری از مسدود شدن حقوقش رفته پرداخت کرده؟
خیلی ممنونم از راهنمایی های شما وکلای عزیز

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خرج زندگی وظیفه شماست و همسرتان میتواند وام خود را مطالبه نمایدو البته در صورتی که پدر شما به عنوان ضامن اقساط را میپردازد میتواند به همسر شما رجوع کند