مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه خودم و همسرم گم شده و فقط تا آذر ماه وقت دارم برای وام ازدواج

سلام خسته نباشید .. 21 آذر 98 عقد کردیم. و امروز یعنی تاریخ 28 تیر 99 ثبت نام وام ازدواج رو کردم. اما شناسنامه هر دونفرمون گم شده. برای المثنی بریم برگه ای چیزی میدن که به بانک نشون بدم برای اثبات گم شدن و ادامه کارهای بانکیم یا حتما باید شناسنامه هام بیاد؟! ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله برگه مفقودی دریافت میکنید و شناسنامه المثنی نیز نهایتا دوهفته الی یک ماه صادر میشود

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بله ازاداره ثبت تقاضا کنید