مشاوره حقوقی رایگان - مدارک برای درخواست فسخ نکاح

من برای اثبات صیغه کردن زن دیگر توسط شوهرم قبل از ازدواجم چه مدرکی باید به دادگاه بدم؟ چون نمیدونم کجا صیغه کردن و اینکه فقط چند تا عکس از گوشی شوهرم دارم که اون خانم بهش زنگ زده و صدای مکالمه ضبط شدشون و دارم که باهم حرف میزنن اینا میتونه تو دادگاه ثابت کنه که شوهرم با زن دیگه ای که قبل از عقد من صیغه ش کرده ؟ تو قانون ما میگن ازدواج موقت درسته؟ و در صورت فسخ نکاح به من مهریه و نفقه تعلق میگیره؟ 2 تام بچه دارم از شوهرم به اونا چی؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فسخ‌ نکاح شرایط خاص خودش را دارد
قابل گفتگو است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله مهریه ونفقه به شما تعرق میگیرد مضافا اینمه صرف عکس ومکالمه دلیل بر صیغه شدن نیست اگر شهودی در کنار این مدارک وجود داشته باشد موثر است