مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام سوالی از خدمتتون داشتم همسر بنده (زوج) در شناسنامه مسلمان هستند اما عملا اعتقادات دینی ندارند و دوستانی هم دارند که با ایشان هم رای هستند حتی به مقدسات دینی توهین میکنند و ایشون اذعان دارند با تحقیقات فراوانی که انجام دادند تصمیم گرفتن از دین خارج بشن این موضوع عملا در زندگی من تاثیری نداره و بدرفتاری از ایشون نمیبینم اما بخاطر اعتقاداتم میخام درخواست فسخ نکاح بدم میخام بدونم اگر ایشون منکر بشن در دادگاه چه شواهدی نیاز هست برای اثباتش؟

پاسخ ها :

سيده رقيه  جعفر زاده

سرکار خانم سيده رقيه جعفر زاده :

با سلام اگر بعد از نکاح یکی از زوجین با خروج از دین مرتد شود طرف دیگر میتواند تقاضای فسخ نکاح را نماید و نیازی به طلاق نیست لکن مدعی بایست با ادله شرعی ازجمله شهادت شهود این ادعا را ثابت نماید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اگه بتونيد ثابت كنيد كه مرتد شده ميتونيد فسخ نكاح رو بگيرين
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
برای فسخ نکاح توسط زوجه به دلیل ارتداد زوج، ابتدا باید ارتداد زوج در محکمه صالحه به اثبات برسد در غبر اینصورت فسخ. نکاح. محقق نخواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با اثبات ارتداد می توانید جهت فسخ اقدام نمایید بهتر است مسالمت آمیز حل نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر طرح دعوای فسخ نکاح به طور مستقیم به نتیجه نمی رسد.

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام ارتدادزوج باید ثابت و احراز شود در غیر اینصورت دعوی رد میشود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

درست است که ارتداد از موارد فسخ نکاح است ولی اثبات آن بسیار مشکل است توصیه می شود از ایشان به صورت توافقی جدا شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام تا زمانی که زوج عملا ( با اقرار یا تغییر تابعیت و قبول دین غیر از اسلام یا .... ) ، از دین اسلام خارج نشده است و ارتداد زوج هم در دادگاه ثابت نشده زوجه نمی تواند دادخواست فسخ نکاح را مطرح نماید و اگر زوج در دادگاه منکر خروج از دین اسلام بشود گفته زوج پذیرفته میشود و توسط زوجه ارتداد قابل اثبات نخواهد بود مگر ...

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر قابل اثبات نیست و فسخ نکاح شامل ان نمیشود طلاق بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا باید ارتداد ایشان اثبات شود . سپس دادخواست فسخ نکاح داد.