مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مکان انباری ها

سلام
آپارتمان 4 طبقه تک واحدی داریم
2 پارکینگ که یکی مزاحم هستش
کمی با تغییر نقشه بدون آسیب به اسکلت ساختمان میشه پارکینگ ها رو غیر مزاحم کرد
آیا با توافق و رضایت همساده ها محل انباری که در سند هم قید شده را میتوانیم به محل دیگه ای منتقل کنیم (جدید بسازیم)که برای پارکینگ مزاحم یه درب جدا نصب کنیم.

سوال: قانونی این کار امکان داره؟

سوال: غیر قانونی این کار انجام بشه بعدها مشکل پیش میاد؟
ممنون از پاسخ و راهنمایی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا مگر ابتدا از شهرداری مجوز بگیرید و ... تماس بگیرید

حامد ملک زاده

جناب آقای حامد ملک زاده :

سلام : نظر به اینکه پاسخ به سوال شما نیازمند توضیحات کامل از جانب شما میباشد خواهشمند است در صورت تمایل اقدام به مشاوره تلفنی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای اینکار علاوه بر رضایت تمامی مالکان نیاز به مجوز شهرداری هم هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است با هماهنگی شهرداری انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای اینکار علاوه بر رضایت تمامی مالکان نیاز به مجوز شهرداری هم هست