مشاوره حقوقی رایگان - مورد ساختمانی

سلام خدمت عزیزان
من تو یه ساختمان شش واحدی زندگی میکنم واحد من 4 هست و انباری واحد من با واحد 6 جابجا هست.
صاحب خانه حاضر نیست انباری را تخلیه کنه خواستم بدونم اینکه برای شکایت باید کجا مراجعه کنم ؟
و مهمتر اینکه من برای شکایت متحمل خرج میشم ایا میتونم پولی که برای شکایت خرج کردم از طرف بگیرم؟؟!

ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر مطابق مدارک انباری در مالکیت اختصاصی شماست دادخواست خلع ید و شکایت کیفری تصرف عدوانی به صورت هم زمان و موازی، از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.
بله خسارات قانونی شامل هزینه دادرسی و ... در صورت قید در ستون خواسته و محکومیت طرف مقابل، قابل دریافت می باشد.