مشاوره حقوقی رایگان - نحوه توقیف اموال کارفرما

باسلام شکایتی در اداره کار مبنی بر محکومیت کارفرما به پرداخت حق و حقوقات خود داشتم دادنامه قطعی صادر شده وبه اجرای احکام دادگستری بردم حال سوال دارم که اموال کارفرما رابرای استیفای حقم چطوری شناسایی وتوقیف کنم ازکجابدانم درنزدکدام بانک حساب دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اجرای احکام پیگیری کنید و شماره ملی کارفرما رو بدید خودشون حسابهای بانکی کارفرما رو به شما میدن

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اجرای احکام پیگیری کنید استعلامهای سه گانه را درخواست کنید.

حامد ملک زاده

جناب آقای حامد ملک زاده :

سلام : نظر به اینکه پاسخ به سوال شما نیازمند توضیحات کامل از جانب شما میباشد خواهشمند است در صورت تمایل اقدام به مشاوره تلفنی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از اجرای احکام درخواست استعلام سه گانه ، از بانک مرکزی و اداره راهور و اداره ثبت را نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کد ملی کارفرما قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق کد ملی کارفرما قابل پیگیری است
.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در صورتیکه دفتر و محل اصلی و اداری دارند اموال آنجا را توقیف نمایید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از اجرای احکام پیگیری نمایید