مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار

سلام
طرف چک منو اجرا گذاشته، در درخواست اعسار میتونم پدرم رو بعنوان شاهدین اعسار معرفی کنم؟ ایا معرفی کردن فامیل درجه یک بابت درخواست اعسار مانعی دارد از نظر قانون؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منعی برای شهادت وجود ندارد ولیکن توصیه می‌شود اشخاصی غیر از اقارب خود را معرفی کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشکلی ندارد ولی بهتر است حداقل یکی از شهود دوست یا همسایه باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

منعی برای شهادت وجود ندارد ولیکن توصیه می‌شود اشخاصی غیر از اقارب خود را معرفی کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله منع قانونی ندارد و میتواند دو شاهد از اقوام درجه یک باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشکلی ندارد ولی بهتر است حداقل یکی از شهود دوست یا همسایه باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یکی از شهود دوست یا همسایه باشد بهتر است اما ایرادی هم‌نیست