مشاوره حقوقی رایگان - جهاد کشاورزی

سلام. بنده ملکی حدود 300 متر رو سال 97 به صورت سوله نوساز خریداری کردم که در زمینی به مساحت 10000 متر حدود 25 سوله میباشد این یک هکتار مجموعه در یک پلاک ثبتی 15 هکتاری میباشد که حالت شهرک صنعتی شده و پایان کار دارند و نقشه هوایی سال 74 نیز یک پلاک ثبتی رو ثبت کرده که کوره صنعتی است . جهاد کشاورزی در سال 91 به اداره ثبت نامه زده و تاکید بر صنعتی بودن این پلاک ثبتی کرده و تمام اون منطقه بارها نامه جهاد برای ادارات گرفتند. بنده امروز برای موردی به جهاد مراجعه کردم و میگویند در این 10000 متر فقط در سال 84 یک سال کشت اتفاق افتاده و باید از شما شکایت شود در حالیکه ما نامه سال 91 جهاد مبنی بر صنعتی بودن ملک و نامه سال 94 به بخشداری مبنی بر صنعتی بودن کامل این پلاک ثبتی اقدام به ساخت شده و جریمه کمیسیون ماده 99 نیز سال 96 پرداخت شده لطفا راهنمایی کنید آیا ما با این نامه ها میتوانیم از جهاد شکایت کنیم و باید چه اقدامی انجام داد ؟

پاسخ ها :

حامد ملک زاده

جناب آقای حامد ملک زاده :

سلام : نظر به اینکه پاسخ به سوال شما نیازمند توضیحات کامل از جانب شما میباشد خواهشمند است در صورت تمایل اقدام به مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه می فرمایید در سال 74 این زمین به صورت سوله بوده و نقشه های هوایی این موضوع را اثبات نماید و اسناد و مدارک نیز در این خصوص بر صنعتی بودن پلاک موجود است لذا جهاد نمی تواند نسبت به تغییر کاربری این پلاک علیه شما اقدامی نماید و در صورتی که شکایت مطرح شود با استناد به موارد گفته شده می توان دفاع مناسبی در این خصوص داشته باشید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باتوجه به توضیحات شما این امکان برای شما وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله ظاهرا امکان شکایت از جهاد وجود دارد و
و برای ارائه پاسخ صریح باید مفاد قرارداد مطالعه گردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باتوجه به توضیحات شما این امکان برای شما وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. بله ظاهرا امکان شکایت از جهاد وجود دارد و و برای ارائه پاسخ صریح باید مفاد قرارداد مطالعه گردد