مشاوره حقوقی رایگان - اجبار مستاجر به موجر در تعیین محل عودت مبلغ رهن به مستاجر

با سلام بنده قرارداد رهن و اجاره آپارتمانم را با مستاجری دارم قرارداد از نوع سه برگ رنگی و سه شاهد و مهر املاک است از آنجایی که با آن املاک به اختلاف خورده ام حال که پایان قرارداد مستاجرم هست با اینکه دو ماه به ایشان فرصت تخلیه مازاد بر قرارداد داده ام ایشان اجبار و اصرار دارد بایستی مبلغ رهن را در املاکی که قرارداد نوشتیم بهم عودت دهید و آن املاک هم تقاضای اخاذی از بنده دارد و مستاجر حاضر به دریافت پول در املاک دیگر و تخلیه ملک نیست و با آن املاک اول بنده را بازی میدهند.البته در قرارداد شرط تخلیه در شرایط کرونا را نوشته ام.ولی مستاجر با هم دستی آن املاک وقت کشی میکند و اذیت.
آیا قانونا مستاجر میتواند محل تسویه قرارداد و تحویل آپارتمان به موجر اجبار کند راه قانونی مقابله با ایشان چیست. ممنون میشوم رهنمود فرمایید.گفته ام خانه را خودم لازم دارم.در قرارداد به محل تسویه و عودت مبلغ رهن اشاره ای نشده است.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .طبق قرارداد اگر جز استثنائات مصوبه کرونا هستید می توانید نسبت به تخلیه اقدام کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد اگر جز استثنائات مصوبه کرونا هستید می توانید نسبت به تخلیه اقدام کنید .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شورای حل اختلاف نسبت به تخلیه اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.