مشاوره حقوقی رایگان - ودیعه

با سلام و عرض ادب
پدرم به تنهایی خانه ای را اجاره کرده بود و بعد حدود 4ماه در منزل استیجاری فوت کرد و 7میلیون ودیعه نزد موجر دارد ولی موجر بیعانه را نمیدهد و کلید را تحویل نمیگیرد و میگوید کرایه را ماهانه از بیعانه کسر میکنم تا مستاجر بیاورید و حالا بنگاه بدلیل کرونا بسته است و من دختر مرحوم هستم و نمیتوانم مستاجر بیاورم
ایا موجر حق دارد بیعانه را به عنوان کرایه بردارد؟

پاسخ ها :

مریم میرشکاران

مریم میرشکاران :

استان :

اجاره عقد لازم است با فوت از بین نمی رود چنانچه اجاره ماهیانه را در موعد پرداخت نکنید موجر مبلغ که طلبکار است را از ودیعه تهاتر میکند و برداشت می نماید