مشاوره حقوقی رایگان - انفجار در رزمایش بسیج

سلام من رفتم داخل رزمایش بسیج ولی به علت اشتباه فرمانده فوگاز را در جمعیت ترکاند و دست و گردن من سوخت با مطالعه پرسش های دیگران فهمیدم که بروم کمیسیون 134 من رفتم و پزشک کمیسیون و پزشک پوست بیمارستان صدوقی تایید کردو 2/5درصد آسیب دیدگی تشخیص داد و درجه سوختگی را 2 عمقی تشخیص داد
ولی به علت عدم گزارش پزشک زمان حادثه و معالجه سرپایی پرونده رد خورد خواستم بدونم چه کنم ؟؟؟
من یک ماه نتونستم کار کنم و اثرات سوختگی هنوز هست و یک دستم تا سالیان دراز اثرش باقی خواهد ماند
من 2 ماه از کارو زندگی ام زدم برای پیگیری دستم ولی در جواب فرمانده به من میگوید اگر بروی شکایت کنی ، میری دادگاه نظامی ومن هم با نشان دادن پرونده کمیسیون حکم برائت میگیرم!!!
من چگونه میتوانم حقم را بگیرم و حداقل دیه را بگیرم ؟
آیا میشه از خود فرمانده به علت خودداری من برای شکایت و متولی بسیج و غفلتش شکایت کرد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید با اثبات تقصیر از او شکایت کنید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله با استناد مدارک پزشکی واثبات تقصیر میتوانید از وی شکایت ودیه بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله با استناد مدارک پزشکی واثبات تقصیر میتوانید از وی شکایت ودیه بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در دادگاه نظامی شکایت کنید تا موضوع به پزشکی قانونی ارجاع شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات تقصیر او با مدارک و مستندات از او شکایت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از فرمانده در دادگاه مطالبه دیه کنید