مشاوره حقوقی رایگان - استعلام ثبت رفع توقیفی سندی و فیزیکی خودرو در راهور

سلام بنده 9ماه پیش مدارک کامل جهت رفع توقیفی خودرو خود به راهور ناجا تحویل دادم تا در سیستم رفع توقیف شود گفتن ثبت شده برو به سلامت.بعد از 9ماه رفتم تعویض پلاک شهرم .میگه حکم قضایی جهت رفع توقیف ثبت نشده درسیستم راهور.ایا از طریق اینترنتی میشه فهمید دلیل چی بوده .؟ایا ثبت شده یا نشده؟چطوری میشه فهمید در کمترین زمان؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به همان مرجعی که مدارک را تسلیم نموده اید مراجعه حضوری داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همان مرجعی که مدارک را تسلیم نموده اید مراجعه حضوری داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام همان مرجعی که مدارک را تسلیم نموده اید مراجعه حضوری داشته باشید