مشاوره حقوقی رایگان - پیمانی نیروی انتظامی

سلام شوهرم پنج سال پیمانی نیرو انتظامی بودن چند سال هست رسمی نشدن و تسویه هم نکردن الان هم میتونن وکیل بگیرن یا به دیوان شکایت کنن برا برگشت

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطر یق دیوان پیگیری نمایید،شمامبتوانیدجهت راهنمایی کاملترازطریق دادراه تماس بگیرید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام ابتدا علت را جویا شوید درصورت بدون دلیل بودن به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگر شرایط قانونی برای تبدیل وضعیت شدن را داشته باشند میتوانند اقدام کنند.