مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب اسم ساختمان

با سلام .ما به عنوان مدیر ساختمان مسئول تهیه و نصب تابلو اسم جهت ساختمان شدیم...برای نام گذاری یکبار در گروه همسایه ها نظرسنجی کردیم ولی کسی نظری نداد..فرض رو براین گذاشتیم ساکنین باانتخاب نام از طرف ما مشکلی ندارن و اقدام به نامگذاری و نصب تابلو شدیم که دونفر از همسایه ها معترض شدن چرا برای انتخاب اسم مشورت نگرفتید...سوالم این هست با توجه به موارد بالا آیا از لحاظ قانونی این اقدام ما مشکل داشته یا اونا اعتراضشون بی اساس هست؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید رضایت تمامی مالکین را اخذ میکردید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
طبق قانون تملک آپارتمان ها و آیین نامه اجرایی آن، در اداره آپارتمان اراده اکثریت حاکم است‌.ضمنا جهت اقدام و تصمیم گیری، تشریفاتی چون دعوت و...می باید توسط هیات مدیره رعایت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که به انها اطلاع دادید ولی اظهارنظر نکردند مشکلی پیش نمی اید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نمای ساختمان جزو مشترکات آپارتمان است لذا برای تصمیم گیری طبق قانون آپارتمانها عمل کنید :

ماده 6 - چنانچه قراردادی بین مالکین یک ساختمان وجودنداشته باشد کلیه تصمیمات مربوط به اداره امور مربوط به قسمت های مشترک به اکثریت آرا مالکینی است که بیش از نصف مساحت تمام قسمت های اختصاصی را مالک باشند.
تبصره - نشانی مالکین برای ارسال کلیه دعوتنامه ها و اعلام تصمیمات مذکور در این قانون همان محل اختصاصی آنها درساختمان است مگر اینکه مالک نشانی دیگری را در همان شهر برای این امر تعیین کرده باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مشکل دارد تعیین اسم باید با موافقت اکثریت مالکان باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است صورت جلسه‌ای با امضای اکثریت مالکین تهیه شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به تنظیم صورتجلسه ای که اکثریت رضایت دارند اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید رضایت تمامی مالکین را اخذ میکردید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید رضایت تمامی مالکین را اخذ میکردید