مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین توسط دولت

سلام زمین کشاورزی سال 1340 پدر بزرگ بنده داشته و کاغد وقولنامه ان زمان موجود است.بعد گذشت چند سال مجدد زمین شخم زدیم و یک هفته بعد احضاریه دادگاه اومد و دولت شکایت کرده و 5میلیون تومان جریمه کرده.
حالا باید چیکار کرد؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام احتمالا حکم غیابی است که می توانید واخواهی نمایید.ضمنا موجباتی جهت تبرئه وجود دارد از جمله سبق تصرف و عدم سوء نیت

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

سلام باید ابتدا از موضوع شکایت و حکم مطلع شوید و سپس از طریق قانونی پیگیری نمایید. نیاز به بررسی بیشتر دارد. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید ابتدا از موضوع شکایت و حکم مطلع شوید و سپس از طریق قانونی پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی نیازمند بررسی اسناد شما خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دید مفاد دادنامه چه بوده و علت این حکم چیست تا بتوان دفاع مناسب داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر سند ملی دارد اول باید نسبت به ابطال آن اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر زمین جز اراضی منابع طبیعی باشد شما باید دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی اعلام شدن زمین را اقامه نمایید و درخواست مستثنیات بودن زمین را نمایید . تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام جهت اظهارنظر باید رای بررسی بشه.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نیاز به بررسی بیشتر میباشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مدلرک باید بررسی گردد اگر منابع طبیعی است می توانید اعتراض نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید به نظر هیئت تشخیص بابت اعلام کردن زمین های شما به عنوان اراضی ملی اعتراض نماید