مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مدرک HSE

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
می خواستم بدونم دادن مدرک hse برای ثبت قرارداد آیا مشکل قانونی دارد یا خیر؟چون شرکت های برای گرفتن پیمان فقط مدرک را به عنوان اجاره میگیرن و میگن نیازی به حضور فرد در کارگاه نمی باشد

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

احتمال هر اتفاقی هست بهتر است خودتون حضور داشته باشین جهت عدم سواستفاده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

احتمال هر اتفاقی هست بهتر است خودتون حضور داشته باشین جهت عدم سواستفاده

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بهتر است حضور داشته باشید جهت عدم سوء استفاده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

احتمال هر اتفاقی هست بهتر است خودتون حضور داشته باشین جهت عدم سواستفاده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمال هر اتفاقی هست بهتر است خودتون حضور داشته باشین جهت عدم سواستفاده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بهتر است جهت عدم سوء استفاده حضور داشته باشید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بهتر است حضور داشته باشید جهت عدم سوء استفاده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این مدرک چیست؟؟ در هر صورت بهتر است مدرکتان را به راحتی در اختیار کسی نگذارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت وقوع تخلف از جانب شرکت شما هم مسول خواهید بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

احتمال هر اتفاقی هست بهتر است خودتون حضور داشته باشین جهت عدم سواستفاده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمال سو استفاده وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مسئولیت در هر صورت با شما می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما مشکل قانونی در آینده ایجاد خواهد شد و شما را به‌عنوان مدیر عامل و بدون حق امضا معرفی می‌نمایند و تمام بدهی های شرکت و بدهی های مالیاتی بر عهده شما خواهد بود و ...