مشاوره حقوقی رایگان - زمین ملی

با سلام.من زن خانه داری هستم حدود 15 سال پیش پولی از پدرم به ارث رسید که زمینی خریدم و بعد از کی دوسال فروختم سال گذشته از دست من شکایت شد که زمین ملی است.
بعد از یکسال دادگاه رفتن و آمدن قرار بر این شد که من 10 میلیون ابتدا و ماهانه 700 تومان پرداخت کنم که برای من این مبلغ زیاد بود. همسر من بازنشسته با حقوق 4100 تومان است من 2 دختر به تازگی جهیزیه دادم و 2 محصل در خانه دارم و دارایی ما فقط یک خانه 2 طبقه در کوچه پس کوچه میباشد که یک طبقه آنرا اجاره داده ام و ماهانه 500 تومن میگیرم و خانه هم بنام همسرم است و من اجازه فروش ندارم. بعد از اعتراض من کسی که از من شکایت کرده بود از اعضای خانواده خود که در زمان خرید زمین یا در سن 6-7 سال بوده اند یا هنوز وصلت نکرده بودند استشهاد جمع نمود که این خانم خانه 2 طبقه دارد که باید بفروشد و پول مرا بدهد. قاضی به یکباره حکم را تغییر داده و نوشته پول باید یکجا پرداخت شود. حکم قطعی است.
من واقعا توان پرداخت حتی 10 میلیون را ندارم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید مدارک بررسی گردد اعتراض دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می بایست از شهود بخواهید حضورا بیایند و قسم بخورند . الان هم درخواست تعدیل اقساط را بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.