مشاوره حقوقی رایگان - تهمت رابطه دوستی با یک مرد متاهل

باسلام من دیروز برای بازدید از یه خونه رفتم‌ جمعا 5دقیقه بعد از بازدید زمانی که از در بیرون اومدم یک اقایی که حتی چهرشو ندیدم پشت سرم از درساختمان خارج شد ناگهان چند نفر ریختن سر اون اقا منم که فکر کردم دزدن دویدم سمت سرکوچه که یه زن روبرو اومد و من نگه داشت و شروع به فحاشی کردم چند دقیقه فقط گیج بورم تا متوجه شدم این خانم گویا شوهرشو تعقیب میکرده و همزمان که ما در اومدیم گمان کردن من با شوهرش بودم و بسیار توهین و تهمت زدن تماس گرفتم با 110 شکایت کردم ازشون اون خانمم مدعی شد من با شوهرش بودم بدون هیچ ادله و سندی فقط میگفتن که شما باهم رفتید تو باهم دراومدین پس باهمین ..تو برگه شکایت اونها فقط اسم من قید شدنه تلفن نه ادرس منو نگرفتن منم شکایتمو پیگیری نکردم برگه مامور رو دارم .میخاستم بدونم با این ادعا اون خانوم میتونن برای من مشکل ساز بشن که اقدام کنم برای هتک حرمت یا نه ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ایشان توهین و فحاشی نسبت به شما نموده است متقابلاً می توانید شکایت کیفری مطرح نمایید شکایت ایشان نیز باید متکی به ادله و دلایل محکمه پسند باشد

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

شما جرمی مرتکب نشدی وشما به جهت توهین باید شاکی باشید
بهر صورت اگر شاکی نتواند ادعایش را ثابت نماید شما میتونید به جهت افترا شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ایشان باید با دلایل مستند و محکه پسند ادعای خود را ثابت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیرشما جرمی مرتکب نشدین نگران نباشید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...در هر حال اماراتی هم برای تقویت ادعای همسر آن آقا وجود دارد لیکن اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی مستندات است.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد از خانمي كه فحاشي كرده شكايت كنيد
در مورد شكايت اونا هم بايد از خودتون دفاع كنيد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جرمی متصور نیست شما نیز به شهود خود و دلیل رفتن به آن محل استناد نمایید فحاشی و توهین نیز قابل شکایت می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما جرمی مرتکب نشدی وشما به جهت توهین باید شاکی باشید بهر صورت اگر شاکی نتواند ادعایش را ثابت نماید شما میتونید به جهت افترا شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ميتوانيد از خانمي كه فحاشي كرده شكايت كنيد در مورد شكايت اونا هم بايد از خودتون دفاع كنيد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
اگر توهین یا تهدیدی صورت گرفته می‌توان طرح شکایت کرد