مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با فرزند

با سلام
من زوج هستم و به علت ترک منزل همسرم از 6 ماه پیش تا به امروز مجبور شدم 2 ماه پیش دادخواست ملاقات با فرزندان دادم (2 قلو و 16 ماهه) که در خواسته دادخواست هم دستور موقت زده بودم هم ملاقات فرزند
که جلسه تششکیل شد و رای هم صادر شد ولی 2 تا رای مختلف که یکی برای دستور موقت صادر شده و یکی برای ملاقات کلی که بالاش زده رای دادگاه امروز که رفتم اجراییه بگیرم از همون شعبه گفتن فقط برای دستور موقت میتونم اجراییه بگیرم و برای اون رای دادگاه گفتن که چون 20 روز وقت اعتراض داره نمیتونم اجراییه بگیرم.
در ضمن در دستور موقت گفته شده فقط 4 ساعت در هفته مجاز هستم ولی در اون یکی حکم اومده 8 ساعت در 2 روز مختلف
خلاصه فقط برای دستور موقت به من اجراییه دادن اونم یه نامه که باید ببرم کلانتری محل
سوال اول: آیا میتونم به کم بودن زمان دستور موقت ملاقات اعتراض کنم؟
سوال دوم: از اونجایی که مطمئن هستم همون 4 ساعت هم اجازه ملاقات نمیدن برای تسریع کار بهتر هست شکواییه مبنی بر ممانعت از ملاقات بکنم یا اینکه مستقیم برم آگاهی و اعلام مفقودی بکنم؟ چون میترسم به صورت قاچاقی بچه هام رو از مرز خارج کنن چون دایی همسرم سابقه دار هستن تو این زمینه
لطفا راهنماییم کنید که بهترین و سریعترین راه به غیر از شکایت کیفری چیست؟مستقیم برم آگاهی؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر ابتدا بایستی ممانعت از ملاقات نمایید تا شما شکایت خود را طرح و ارائه نمایید در خصوص میزان مدت زمان ملاقات می‌توانید از شعبه مربوطه پیگیری و معترض شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از صدور حکم اصلی می‌توانید به آن اعتراض کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید دادنامه مطالعه شود اما در هر حال امکان اعتراض هست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادنامه مطالعه شود اما در هر حال امکان اعتراض هست