مشاوره حقوقی رایگان - اضافه ملک

سلاو و عرض ادب
جدیدا ملکی بدون سند مبایعه نامه نوشتم با قید مساحت تقریبی 500 متر به قیمت کل 700 میلیون و قیمت هر متر مربع قید نشده و در مبایعه نامه آمده قطعه شماره 13 به قیمت 700 م و نقشه دستی هم کپی به من داده اند و در نسخ و مبایعه نامه های قبلی و نقشه دستی 548 متر نوشته شده حال امروز نقشه جدید گرفته انده و 540 متر است و تقاضای مبلغ اضافه 40 متر را دارند .
اصل مبایعه نامه را دارم و کپی نقشه دستی و کپی مبایعه نامه های قبلی
1-. آیا ادعایشان قانونی است
2-با توجه به این که در مبایعه نامه عبارت کلیه خیارات از جمله خیارات غبن به استثنای خیار تدلیس با اقرار طرفین اسقاط گردید فروشنده حق فسخ را دارد
ممنون از راهنمایی و مرحمت شما

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فروشنده حق فسخ دارد ولی می توانید تراضی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طبق قانون امکان فسخ برای فروشنده وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون امکان فسخ برای فروشنده وجود دارد