مشاوره حقوقی رایگان - مابه التفاوت اضافه مساحت ملک

با سلام من پارسال خرداد ماه یه واحد آپارتمان پیش خرید کردم به متراژ حدودا 90 متر و داخل قولنامه هم قید کردیم که اگه زمان تحویل واحد متراژ کم یا زیاد شد طبق قیمت که قولنامه شده محاسبه شود ولی الان پیش فروشنده ادعا میکنه به قیمت روز تفاوت قیمتش رو میخاد الان به گفته ایشون آپارتمان 104 متر هستش یعنی 14 متر اضافه شده به نظرتون میتونه این ادعا رو کنه و قابل ذکره که مقداری از راهرو تا جایی که به واحد بغل ما راه داشته در ورودی واحد ما رو جلو آورده تو رو خدا کمکم کنید

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اگر در قولنامه قید شده که بر اساس قیمت اولیه و مکتوب در مبایعه نامه بوده من بعد حق مازاد ندارد

فاطمه بیانی

فاطمه بیانی :

سلام. اگر ملک مذکور بر اساس متراژ معینی مورد معامله قرار گرفته و متراژ به عنوان شرط وصف معامله باشد کسر یا زیاد بودن متراژ فقط حق خیار فسخ برای طرفین ایجاد خواهد کرد و امکان مطالبه مابه التفاوت وجود ندارد و دادگاه این دعوا را رد خواهد کرد مگر انکه در قرارداد شرط شود متراژ اپارتمان به صورت حدودی است و متراژ نهایی ان بر اساس صورتجلسه تفکیکی خواهد بود که طرفین پس از صدور ان کم و کسر متراژ اپارتمان را طبق قیمت مترمربعی فلان مبلغ محاسبه می کنند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام مطابق شرط قید شده در قرارداددعمل خواهد سد