مشاوره حقوقی رایگان - مستمری نوادگان اناث

با توجه به قانون جدید بهرمندی نوه اناث از حقوق اجداد چگونه میشود تحت کفالت مادربزرگ قرار گرفت _سازمان تامین اجتماعی که نوه را تحت پوشش نمی دهد _ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پدر بزرگ یا مادر بزرگ باید نوه را به تامین اجتماعی معرفی کنند تا برای کفالت در کمیسیون احراز شرایط بررسی شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مستمری پدر بزرگ در صورتی به نوه تعلق خواهد گرفت که از قبل نوه تخت تکفل پدربزرگ بوده باشد و فاقد شغل و بیمه باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر بزرگ یا مادر بزرگ باید نوه را به تامین اجتماعی معرفی کنند تا برای کفالت در کمیسیون احراز شرایط بررسی شود .