مشاوره حقوقی رایگان - وام

سلام وقت بخیر، من و همسرم به علت نداشتن ضامن و مشکل مالی مجبور به فروش وام ازدواج در سال 99 شدیم چون همزمان پام شکست و به خاطر پرداخت هزینه بیمارستان چاره دیگه ای نداشتیم ، اقایی ک خودش کارمند بانک بود به ازای هر کدوم از وام ها که 50 میلیون بود 10 میلیون به حسابمون واریز کرد و 40 میلیون رو برداشت که ضامن هم خودش بود، بعداز گذشت چندماه بانک حساب من وهمسرم رو بست به دلیل پرداخت نکردن قسط وام،وقتی ک پیگیر شدیم متوجه شدیم اون اقا ک کارمند بانک بوده و تموم کارهای مارو انجام داده به جرم کلاهبرداری زندان هستش، بعداز پیرینت بانک متوجه شدیم ک یکی از 40میلیون هارو به حساب بانکی به اسم خودش و دیگری رو به اسم شخص دیگه ای واریز کرده، حالا ما باید چیکار کنیم و چه شکایتی بکنیم؟ با توجه به اینکه ضامن خودش بوده چرا حساب مارو بستن و از ما خواستن ک قصد هارو پرداخت کنیم؟ ممنون میشم کمکمون کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه دادخواست مناسب باید جزئیات موضوع بررسی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام برای ارائه دادخواست مناسب باید جزئیات موضوع بررسی گردد