مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خانه از همسرم

با عرض سلام و ارادت
بنده دوسال پیش با فروش ماشینی که بنام خانمم بود و در اصل پیش پرداخت و اقساطش شراکتی بود تقریبا نصف خرید یه خونه پیش فروش شده رو دادیم و خونه به اسم خانمم خریداری شد . با توجه به اینکه کل پرداخت ها و چک ها از حساب خودم بوده و حتی پیمانکار و بنگاه هم بنده رو میشناسن آیا میتونم برای پس گرفتن و یا حداقل به اندازه حقم اقدامی کنم چون بعد از تکمیل خونه یه جورایی منو طرد کردن ایشون . ممنونم از همگی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نسبت به افراز سهم خود میتوانید اقدام کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید مبالغ را پس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله باید مستندات و مدارک شما بررسی گردد تا نوع دادخواست مناسب مشخص گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بستگی به اراده واقعی طرفین و قصد آنها دارد