مشاوره حقوقی رایگان - ندادن گوشی توسط اطلاعات سپاه و بی اطلاعی از پیامک دادسرا

با سلام
اطلاعات سپاه بنده رو از منزل به جرم توهین و تبلیغ علیه نظام بازداشت کرد به همراه گوشی و .... بنا به دستور بازپرس باید گوشی من رو میدان ندادن و به این خاطر پیامک ارسالی جهت حضور در دادگاه بی اطلاع بودم و حکم صادر شده ... در این مورد و رفتار غیر قانونی و انسانی اطلاعات که حق من ضایع شده چیکار کنم آیا قاضی این عذر رو قبول میکنن تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانستید شماره ثنا رو تغییر بدهید
به هر حال می توانید مراتب را به دادگاه اعلام کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی مستندات،مدارک و دادنامه صادره است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی مستندات،مدارک است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نسبت به رای واخواهی یا اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نسبت به رای واخواهی یا اعتراض کنید