مشاوره حقوقی رایگان - پرونده نزد دادستان و اظهارنظر ارسال شد

به دستور بازپرس پرونده جهت مشاهده دادستان و اظهارنظر جهت دستور ارسال شد یعنی چه؟؟؟؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

بادرود . موارد زیادی هست که پرونده برای تصمیم به شعبه اظهار نظر ارسال می شود اما عمده این موارد مربوط به تایید قرار مجرمیت یا منع تعقیب یا موقوفی تعقیب است و معمولا در پایان مرحله دادسرا قرار دارید. برای اطلاعات بیشتر از طریق آیکون اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی در سایت عدلیران وارد شوید و روند پرونده را مطالعه کنید . اگر چیزی دستگیرتان نشد و موضوع برایتان مهم بود به شعبه مراجعه کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی پرونده برای موافقت دادستان با قرار صادره به نزد ایشان ارسال شده است