مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هدیه

سلام یه اقایی با من دوست بودن من چون علاقه ای ب ایشون نداشتم کات کردم ایشون برای من گوشی خریده بود گوشی به نام من است ایا ایشون میتونه گوشی رو پس بگیره در ضمن از مغازه دوستشون خریده بود و فاکتوری نه ب من دادن نه ب خود این اقا
و اینکه ایشون با من رابطه جنسی هم داشتن میتونم اگه ایشون شکایت کرد برای گوشی من واسه رابطه جنسی از ایشون شکایت کنم ؟؟؟
و اینکه باید چیکار کنم تا گوشی رو پس ندم میتونم انتقال مالکیت بزنم برای شخص دیگه بازهم میتونه ثابت کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما انکار کنید نمی تواند گوشی را بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید گوشی را مسترد نمایید
و شما هم میتوانید شکایت نمایید ولی باید ادعای خود را اثبات نمایید و ...