مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به 2 نفر

با سلام
بنده سال 93 یه آپارتمان رو پیشخرید کردم و قرار بوده سال 94 تحویل داده بشه که سازنده به تعهداتش عمل نکرد و من هم شکایت کردم و درخواست تویل منزل، دریافت جریمه دیرکرد و الزام به زدن سند رو دادم
الان متوجه شدم سازنده سال 92 یعنی یک سال قبل از خرید من این واحد رو به یک شخص دیگه ای فروخته و قولنامه ایی رو تنظیم کردن
ولی اون شخص کد رهگیری نداره
بنده کد رهگیری دارم
آیا منزل برای منه یا اون شخص؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

کد رهگیری کلام نیست دادگاه وارد ماهیت می‌شود هر کس مقدم تر باشد همان مالک است البته باید دادگاه این موضوع رو بررسی که که معامله صوری نباشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تاریخ مقدم ملاک است.شما می توانید شکایت فروش مال غیر ودادخواست مطالبه ثمن وخسارات را دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تاریخ مقدم ملاک است.شما می توانید شکایت فروش مال غیر ودادخواست مطالبه ثمن وخسارات را دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تاریخ مقدم ملاک است.شما می توانید شکایت فروش مال غیر ودادخواست مطالبه ثمن وخسارات را دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شکایت فروش مال غیر و دادخواست مطالبه ثمن و خسارت دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شکایت فروش مال غیر و دادخواست مطالبه ثمن و خسارت دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا متعلق به شما است ولی شما باید اثبات نمایید که مبایعه نامه ایشان صوری است و بعد از انعقاد قرارداد شما ، فروشنده قرارداد دوم را تنظیم کرده است و ....