مشاوره حقوقی رایگان - تعویض بدون حضور مالک سیم کارت

من یک سیم کارت رایتل خریده بودم در سال 93ولی به دلایل مختلف از آن استفاده نکردم و گم کردم بعد از مدتها اخطاریه دادگاه اومد که با این سیم کارت کلاهبرداری اینترنتی شده و از حساب شخصی وجه برداشت شده با استعلام از شرکت مربوطه متوجه شدیم که در سال 96سیم کارت ما از از یک استان دیگر بدون حضور ما تعویض شده بعداز استعلام از نمایندگی مربوطه اعلام می‌کنه که حتما خودتان بودین که تعویض کردین در حالی که ما بیان میکنین که حدودا ده سال است از استان خودمان خارج نشدیم میخواستم بدونم که در دادگاه از خودمان چطوری دفاع کنیم که با این سیم کارت ما زنگ نزدیم و پول را ما برداشت نکردیم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مالک سیم کارت دارای مسئولیت های حقوقی و کیفری نسبت به سوء استفاده از سیم‌کارت خواهد بود لذا شما با ارائه دلایل و مدارک از خود رفع مسئولیت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همین توضیحات را در دادگاه مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حضورا یا از طریق وکیل موضوع را پیگیری نمایید