مشاوره حقوقی رایگان - جرح داور

در یک دعوای مشارکت ساخت املاکی به عنوان داور انتخاب شده حال بعد از دوسال سازنده هنوز سند را تحویل نداده و املاکی شفاها اعلام امادگی برای داوری می کند اما عملا حرکتی انجام نمی دهد چگونه می توان تقاضای تغییر داور یا جرح داد

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
یک اظهار نامه به داورها بدهید و اعلام کنید که تعهدات قرار دادی فیمابین انجام نشده ست و درخواست کنید که ظرف پنج روز نسبت به اعلام نظر داوری خود و لغو قرارداد یا عدم اجرایش نظر صریح بدهندکه بتوانید از طرفتان خسارت بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت انجام داوری اظهارنامه ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جهت انجام داوری اظهارنامه ارسال کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با ارسال اظهارنامه تقاضای انجام داوری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا تغییر داور امکان ندارد و ...
باید مستندات و مدارک شما بررسی گردد