مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موسسه مهاجرتی

سلام وقت بخیر
من با یک موسسه قرارداد بستم برای دریافت ویزای کار کشور نروژ، اما تقریباً همش پوچ بود و اصلا چنین چیزی نداریم،چرا که نروژ مدارک تحصیلی رشته روان شناسی دانشگاه های ایران رو قبول نداره.هزینه هایی که پرداخت کردم شامل هزینه وکالتشون، ترجمه و ارزیابی مدارک میشه در حدود40میلیون.با مدرک میشه اثبات کرد که این موضوع از ابتدا امکان پذیر نبوده.
حال سه سوال دارم:
1-آیا میشه ادعای حقوقی کرد و این هزینه ها را از موسسه دریافت کرد؟
2- بفرمایید حق وکالت شما چه مبلغی میشه؟
3-واگر نشه این مبالغ را از موسسه مسترد کرد حق وکاله شما چقدر است که باید پرداخت بشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.
تحت شرایطی با عنوان کلاهبرداری نیز می توانید شکایت کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله امكانش هست
حق الوكاله وكيل معمولا توافقي است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص اقدام کنید