مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موسسه مهاجرتی

سلام. من با یک موسسه مهاجرتی ثبت شده قرارداد دارم که موفق نشدن کاری برای پرونده من انجام بدهند و در قرارداد ذکر شده که در صورت عدم موفقیت پرونده وجه پرداختی عودت داده خواهد شد. من تمام نامه ها، قرارداد و مکاتبات رو دارم که صحت ادعای من رو تایید میکند ولی الان این موسسه به تعهدات قرارداد عمل نمیکنه و از بازپرداخت وجه خودداری میکند خواستم بدونم من چه گزینه هایی دارم؟
حتی تو قرارداد گفته اگه مشکلی وجود داشت سعی میشه تو مرحله اول با گفتگو حل بشه اما گفتگو هم نتیجه نداد و من میخوام یک مدرک داشته باشم که من برای گفتگو هم مراجعه کردم اما خلف وعده کردید. چون مرتب زیر حرف خودشون میزنند. آیا میتونم با پلیس 110 تماس بگیرم که در محل شرکت حاضر بشه و موضوع رو مکتوب کنه که باهاش دنبال شکایت برم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اظهارنامه و دادخواست مطالبه وجه بدهین