مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام. بنده تا سوم دبيرستان درس خوندم يه شركت استخدام زده تو اين استخدام قبول شدم ازم مدرك ديپلم خواستن هرکاری کردم نتونستم مدرک دیپلم بگیرم از طرف مدرسه یا آموزش و پرورش
تو اینستاگرام پیچی اخذ مدارک قانونی و با استعلام دیدم براش جریان گفتم که دیپلم میخوام گفت مدارکت برام بفرس عکس از شناسنامه کارت ملی یه قطعه عکس 3/4 آدرس خونه و شماره همراه
براش فرستادم بعد یه نمونه اثر انگشت برام فرستاد گفت مثل این نمونه یه برگه سفید امضاء کن برام بفرست براش نفرستادم فقط عکس از مدارکم فرستادم براش الان نزدیک یک ماه راحت نیستم دلم خیلی شور میزنه تو مدارکم کاری نکن یا سرم بلایی بیارن بدبخت بشم چکار کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موضوع نیاز به بررسی وگفتگودارداز پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

موضوع نیاز به بررسی وگفتگودارداز پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد