مشاوره حقوقی رایگان - ارسال اسناد و مدارک در فضای مجازی

باعرض سلام خدمت همه شماعزیزان
قبل از اینکه سوالم را بپرسم اول تشکر میکنم از همه شما عزیزان که وقتتون را در اختیار سوال کننده گان میگذارید و به سوالات جواب میدهید.
سوال من از شما عزیزان این است که باتوجه به اینکه الان خیلی از کارها در فضای مجازی صورت میگیرد و گاهی مواقع برای سهولت در انجام کار اداری مجبور می شویم اسناد و مدارک شخصی (کپی شناسنامه ،کارت ملی و.....) را به اشخاص پیگیری کننده کار خود،بفرستیم.آیا شخص پیگیری کننده می تواند از کپی مدارک سو استفاده کند یانه؟ اگر می تواند استفاده کنند چگونه می توانیم از اینکار جلوگیری کنیم.آیا ارسال مدارک در فضای مجازی کار درستی هست یانه؟
ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله،امکان دارد.اصولا تا اطمینان پیدا نکردید مدارک هویتی برای کسی ارسال کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به هر صورت هر امکانی وجود دارد همان طور که حضوری این امکان وجودارد