مشاوره حقوقی رایگان - ملک قولنامه ای خریداری شده که بعد از خرید دوباره فروخته شده

سال 81 یک قطعه زمین هزار متری قطعه بندی شده بود که 120 متر خریداری نمودم به صورت قولنامه که تازه از کشاورزی به مسکونی تبدیل شده بود و ادرس بخصوصی نداشت بجز نام دهستان و یک پلاک که کل شهرک دارای همان یک پلاک است، چند سال بعد زمین مجدد توسط فروشنده فروخته شده بود. به دلیل گم شدن قولنامه بی خبر بودیم حالا قولنامه پیدا شده و زمین ساخته شده و کروکی قولنامه مشکل داره و متاسفانه فروشنده فوت نموده لطفا یک راه حل لطف بفرمایید که باید از وارث شکایت کنیم یا کاری نمیشه کرد ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

موضوع نیاز به بررسی وگفتگودارداز پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید