مشاوره حقوقی رایگان - طلب از ارث

با عرض سلام و خسته نباشید.
پدرم حدود سی سال پیش برای ساخت خانه پدرش سه عدد سکه و یخچال نو و تلویزیون نو فروخته .
حدود دو سال قبل فوت پدربزرگم بچه هارو جمع کرده و یه سند بین خودشون امضا و انگشت زدن که تایید میکنیم برادرمون سکه و تلویزیون و یخچال بدهکاریم و زمان انحصار وراثت باید بهش برگردونیم..
الان که خانه داره فروخته میشه یکی از وراث زیر حرفش زده و به دروغ گفته خودم شنیدم پدرم پول برادرمونو داد و گفت کاغذو قیچی کن بنداز دور ولی برادرمون کاغذو نگه داشته تا دوباره بگیره..
در نهایت پدرم برای شکایت اقدام کرد که حدود 22میلیون پول خواستن آیا راهی برای شکایت با هزینه کمتر میباشد یا نه؟؟ چون معلوم نیست بعد دادن همین 22تومن هم پول دستمون برسه یا نه چون ایشون اعتقادات ضعیفی داره و ممکنه قسم دروغ به قرآن هم بخوره.
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را مطرح نمایید و