مشاوره حقوقی رایگان - طرح مجتمع تفریحی و گردشگری و اقامتی و ورزشی

سلام قصد احداث مجتمع فرهنگی و گردشگری و تفریحی و اقامتی رو دارم مقدار 50 هتکار زمین منابع طبیعی بین شهر و روستا نیاز هست چگونه میتوانم طرح را اجرا و زمین خریداری کنم و اشتغال زایی و عمران ابادی و...

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سازمان امور اراضی و اداره جهاد کشاورزی مراجعه طرح توجیهی خود را ارائه تا زمین در اختیار شما قرار گیرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به جهاد مراجعه و طرح توجیهی خود را جهت در اختیار گرفتن زمین ارائه دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سازمان امور اراضی و اداره جهاد کشاورزی مراجعه طرح توجیهی خود را ارائه تا زمین در اختیار شما قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سازمان امور اراضی و اداره جهاد کشاورزی مراجعه طرح توجیهی خود را ارائه تا زمین در اختیار شما قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به جهاد مراجعه و طرح توجیهی خود را جهت در اختیار گرفتن زمین ارائه دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اداره جهاد کشاورزی مراجعه طرح توجیهی خود را ارائه تا زمین در اختیار شما قرار گیرد