مشاوره حقوقی رایگان - اخذ رشوه

با سلام بنده نظامی هستم و در سال های گذشته افراد خلافکار زیادی رو دستگیر کردم ولی سال گذشته دو نفر از متهمین که از بنده ضربه خورده بودند برای جبران وضربه زدن به بنده از روی خصومت و راهنمایی برخی افراد که با بنده خصومت داشتند در داسرای نظام شکایتی مبنی بر اینکه به من در سال ها 94 الی 97 مبالغی پول به صورت دستی به عنوان رشوه میدادند که یکی از انها شاکی و دیگری شاهد پرونده شده و چند ماه قبل شاهد پرونده با مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی اقرار نامه داده و اعلام نموده که شهادتم کذب بوده است و پس از ان اقرار نامه قاضی دادسرا بنده را احضار و قرار بازداشت موقت صادر و من ده روز در حفاظت اطلاعات بازداشت بودم و بعد با مخالفت دادستان و توسط دادگاه قرار بنده به وثیقه تبدیل و ازاد شدم و یک ماه قبل شاکی هم به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه و رضایت نامه و اقرار نامه به صورت جداگانه داده است حال میخاستم ببینم از قاضی که بر اساس علم خود به من بازداشت موقت داده میتونم شاکی شم و نتیجه پرونده من چی میشه ایا با رضایت و اقرار نامه شاکی و شهود منع تعقیب میخورم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی رسد نتیجه ای به همراه داشته باشد